+302372031100 | Dental Care -Ελένη Μητροφάνη | Μεγάλη Παναγία, Χαλκιδική

Λαμπερό χαμόγελο σε κάθε φωτογραφία !

Δεκ 17, 2020

Είτε ποζάρεις για φωτογραφία ή έχεις συνάντηση με κάποιον/α για πρώτη φορά, τίποτα δεν αναδεικνύει καλύτερα την προσωπικότητά σου από ένα λαμπερό χαμόγελο !

 

Δεν χρειάζεται να είσαι στάρ του Χόλιγουντ για να έχεις όμορφο και υγιές χαμόγελο που μαγνητίζει τα βλέμματα. Ακολουθήστε τις συμβουλές ομορφιάς μας για τέλειο χαμόγελο σε κάθε περίπτωση !

Κάνε Λεύκανση

Η διαδικασία της λεύκανσης μπορεί να σου χαρίσει το αστραφτερό χαμόγελο που πάντα ονειρευόσουν !

Η λεύκανση είναι μια διαδικασία που θα πρέπει πάντα να πραγματοποιείται από τον Οδοντίατρο σου για να είναι ασφαλής και αποτελεσματική. Η όλη διαδικασία είναι απλή και ανώδυνη και πραγματοποιείται με τη δράση του LASER. Έτσι τα δόντια σου αποκτούν λευκότερο χρώμα που αναδεικνύει καλύτερα το χαμόγελο σου!

Κάνε check up στον Οδοντίατρο σου κάθε 6 μήνες

Μην αμελείς τον οδοντιατρικό σου έλεγχο. Κάθε 6 μήνες καλό θα ήταν να κάνεις καθαρισμό δοντιών και να ελέγχεις για τυχόν βλάβες το στόμα και τα δόντια σου. Ειδικά αν είσαι καπνιστής, θα πρέπει να γίνεται απαραιτήτως σε τακτά χρονικά διαστήματα. 

Αντικατέστησε παλιές εμφράξεις αμαλγάματος (μαύρα σφραγίσματα)

Τα λευκά σφραγίσματα μπορούν να μιμηθούν απόλυτα το φυσικό χρώμα των δοντιών και χρησιμοποιούνται αντί των παλιών σκουρόχρωμων εμφράξεων αμαλγάματος. Τα σφραγίσματα σύνθετης ρητίνης (λευκά) δίνουν τη δυνατότητα στον Οδοντίατρο να τροποποιήσει το σχήμα, το μέγεθος αλλά και το χρώμα των δοντιών σου για να αποκτήσεις ένα λευκότερο και πιο εντυπωσιακό χαμόγελο στη στιγμή! 

Μην καπνίζεις, χαμογέλα!

Προκειμένου να διατηρήσεις τα δόντια σου λευκά, είναι σημαντικό να εγκαταλείψεις ή τουλάχιστον να περιορίσεις συνήθειες που ενδέχεται να επηρεάσουν  το χρώμα των δοντιών σου. Το κάπνισμα είναι μια από αυτές.

Η νικοτίνη και η πίσσα του τσιγάρου όχι μόνο κιτρινίζει τα δόντια αλλά μπορεί να προκαλέσει σοβαρά προβλήματα στους περιοδοντικούς ιστούς και την υγεία σου γενικότερα.

Το ηλεκτρονικό τσιγάρο μπορεί να μην προκαλει δυσχρωμίες στα δόντια σου, όμως επηρεάζει τη στοματική κοιλότητα σημαντικά, προκαλώντας ξηροστομία, συσσώρευση πλάκας κ.α.

Πρόσεξε τη διατροφή σου

Η κατανάλωση τροφών πλούσιων σε ζάχαρη μπορεί να επιβαρύνει την υγεία των δοντιών σου. Προσπαθήστε να περιορίσεις τα έτοιμα γεύματα και υιοθετήσε μια ισορροπημένη διατροφή, πλούσια σε λαχανικά. Έτσι, θα προστατεύσεις τα δόντια και την υγεία σου γενικότερα.

Προσοχή στη ζάχαρη που περιέχεται σε ορισμένα φρούτα και χυμούς φρούτων καθώς αυτά μπορεί να δημιουργήσουν αποτριβές και δυσχρωμίες εάν δεν τηρείς ένα καθημερινό πρόγραμμα καλής στοματικής υγιεινής.